easyworx logo
  1. easyjobseasyjobs

Easyjobs

Dat er schaarste op de arbeidsmarkt is, dat hoeven we jou niet te vertellen. Niets aan te doen? Zeker wel! Met easyjobs worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht.

Wil jij ook het gemak van easyjobs ervaren?

Easyjobs voor opdrachtgevers

Heb jij wel eens gaten in jouw planning? Of wordt er komende week topdrukte verwacht? Geen probleem! Plaats jouw gig op easyjobs! Via het platform vind je razendsnel professionals die bij jou willen werken.

Wij zijn op zoek naar bedrijven die samen met ons het platform willen testen. Wil jij als één van de eerste toegang tot ons nieuwe platform en zo profiteren van flexibiliteit van easyjobs?

Ja, ik meld me graag aan om het nieuwe platform te testen!

Easyjobs voor zzp'ers en uitzendkrachten

Wil jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Mooi! Dan is ons nieuwe platform iets voor jou! In easyjobs vind je allerlei ‘gigs’ in jouw stad. Op maandag een bedieningsklus in een restaurant en op vrijdagavond achter de bar in het allernieuwste café dat net is geopend? Jij bepaalt!

In juli introduceren wij easyjobs in Utrecht. Ben jij student in Utrecht en wil jij baas over jouw eigen agenda én portemonnee worden? Meld je dan hieronder aan. Wij houden jou op de hoogte over de lancering van easyjobs!

Ja, ik wil op de hoogte worden gehouden!

'Tap and gig-it your way!