easyworx logo
  1. informatie voor-intermediairsinformatie voor-intermediairs

Backoffice dienstverlening voor intermediairs

Heeft de invoering van de WAB jullie ook meer werk opgeleverd? Tijd te kort om te focussen op de core business? Bij easyworx kennen we het probleem. Daarom bieden wij een gunstige oplossing: het ondersteunen van de complete backoffice inclusief voorfinanciering. Als bedrijf behoud je volledig je eigen identiteit. Denk bijvoorbeeld aan jullie bedrijfslogo, deze komt gewoon op de facturen en loonstroken te staan.

Wij nemen contact met je op

Waarom kies je voor easyworx?

Easyworx staat o.a. voor het mogelijk maken van een succesvolle intermediair. Wij zorgen ervoor dat jij kunt gaan ondernemen. Of je nu een grote intermediair bent met een groot medewerkersbestand, of dat je nu net voor jezelf begint. Hoe wij jou kunnen helpen? Dat bepaal je zelf! We kunnen je ontzorgen bij de volgende onderdelen.

Onze oplossingen

Een samenwerking met easyworx betekent meer dan alleen hulp en advies bij je backoffice zaken. Wij begrijpen dat jij als intermediair je klanten zo goed mogelijk wilt kunnen bedienen. Bekijk onze innovatieve software die jou als intermediair helpt nog meer te groeien.

easyoffice logo

Als je ervoor kiest om je backoffice uit te besteden, wil je zeker weten dat dit zorgvuldig gebeurt. Dat je voldoet aan de wetgeving en dat je medewerkers goed worden behandeld. Die zekerheid biedt easyoffice. Met behoud van je eigen merk en uitstraling.

Meer over easyoffice
flexplein logo

Werk je met meerdere recruitmentpartijen, maar kunnen zij niet altijd tijdig leveren? Met flexplein tap je in op een groot netwerk van onafhankelijke uitzendondernemers. Samen vormen we het grootste digitale uitzendbureau van Nederland. De lokale intermediairs hebben soms net die geschikte kandidaat zitten waar jij al lange tijd naar op zoek bent. Wij regelen niet alleen alle communicatie, maar ook eenduidige contractering, uitbetaling en facturering. Je hebt slechts één aanspreekpunt!

Meer over flexplein