easyworx logo
 1. intermediairintermediair

Backoffice dienstverlening voor intermediairs

Als intermediair wil jij je graag focussen op het werven, selecteren en plaatsen van de juiste kandidaten. Maar soms kom je hier eigenlijk bijna niet aan toe door de vele administratieve taken. Kies ervoor om je backoffice (wab-compliant) uit te besteden, bespaar tijd en groei zo verder als intermediair!

Wat wij doen?

Groei mogelijk maken voor iedere intermediair. Dat is waar wij voor staan. Jij focust je op je core business en wij zorgen dat de rest goed geregeld wordt. Of je nu een grote intermediair bent met een groot medewerkersbestand, of dat je nu net voor jezelf begint. Hoe wij jou kunnen helpen? Dat bepaal je zelf! We kunnen je ontzorgen bij de volgende onderdelen:

 • Verloning iconVerloning
 • VerzuimVerzuim
 • UrenregistratieUrenregistratie
 • Voorfinanciering van lonen en premiesVoorfinanciering van lonen en premies
 • DebiteurenbeheerDebiteurenbeheer
 • ContractbeheerContractbeheer
 • FacturatieFacturatie
 • Afdracht belastingen en premiesAfdracht belastingen en premies
 • PensioenregelingPensioenregeling
 • Advies rondom feest- en vakantiedagenAdvies rondom feest- en vakantiedagen

Een eigen uitzendbureau starten

Sta je op het punt om een eigen uitzendbureau te starten? Door je backoffice uit handen te geven hoef jij je geen zorgen meer te maken over financiële vraagstukken zoals bijvoorbeeld je cashflow. Bovendien behoud je altijd je eigen gezicht, merk en uitstraling. Met easyworx start je vandaag nog!

Hoe wij werken

Slide 1 of 3
 • zorgvuldig icon

  Zorgvuldig

  Met oog voor detail.

  Easyworx heeft een apart team met erkende en gecertificeerde specialisten in de intermediaire markt. Een vertrouwd team dat je adviseert en werk uit handen neemt. Onze dienstverlening is WAB-compliant. Dankzij verregaande automatisering is veel mogelijk.

Onze oplossingen

Een samenwerking met easyworx betekent meer dan alleen hulp en advies bij je backoffice zaken. Wij begrijpen dat jij als intermediair je klanten zo goed mogelijk wilt kunnen bedienen. Bekijk onze innovatieve software die jou als intermediair helpt nog meer te groeien.

easyoffice logo

Als je ervoor kiest om je backoffice uit te besteden, wil je zeker weten dat dit zorgvuldig gebeurt. Dat je voldoet aan de wetgeving en dat je medewerkers goed worden behandeld. Die zekerheid biedt easyoffice. Met behoud van je eigen merk en uitstraling.

Meer over easyoffice
flexplein logo

Werk je met meerdere recruitmentpartijen, maar kunnen zij niet altijd tijdig leveren? Met flexplein tap je in op een groot netwerk van onafhankelijke uitzendondernemers. Samen vormen we het grootste digitale uitzendbureau van Nederland. De lokale intermediairs hebben soms net die geschikte kandidaat zitten waar jij al lange tijd naar op zoek bent. Wij regelen niet alleen alle communicatie, maar ook eenduidige contractering, uitbetaling en facturering. Je hebt slechts één aanspreekpunt!

Meer over flexplein

De beste oplossing voor jou

Wij bieden oplossingen voor alle soorten intermediairs. Gezamenlijk kijken we naar de beste oplossing. Waar ligt het werknemerschap? Welke risico’s of taken wil je zelf doen en wat wil je uitbesteden? Er zijn veel mogelijkheden, daarom bieden we drie pakketten. Onderstaande pakketten vormen de basis, we bespreken samen de aanvullende diensten.

Basic

Juridisch werkgever
easyworx & intermediair
Voor- financiering
intermediair
‘Eigen’ merk intermediair
intermediair

Advanced

Juridisch werkgever
Ja
Voor- financiering
Ja
‘Eigen’ merk intermediair
Nee

Corporate

Juridisch werkgever
Volledig
Voor- financiering
Volledig
‘Eigen’ merk intermediair
Volledig

Onze specialisten gaan graag met jou aan de slag voor een passend pakket.

Neem contact op