easyworx logo
  1. nieuwsnieuws
  2. bezoek easyworx-op-de-horecava

Bezoek easyworx op de Horecava!

werkgever

Gepubliceerd op 1/10/2020

Van 13 t/m 16 januari ontmoet iedereen uit de horecabranche in elkaar in de RAI in Amsterdam. De Horecava staat op het punt van beginnen en ook wij zijn erbij!

"Proef de toekomst en laat je inspireren!"

Trendlab

Dit jaar staan wij, net als vorig jaar, op het trendLAB. In tijden van nieuwe, slimme technologie en een moeilijke arbeidsmarkt staat de foodprofessional voor een uitdaging: "Hoe gaat hij om met deze veranderende markt?"

Dit jaar besteedt het trendLAB aandacht aan het vinden, boeien en binden van personeel. Wij tonen hier met name ons nieuwe platform easystaffer. Dit platform is dé plek voor iedereen die zijn of haar personeelszaken slim en efficiënt wil organiseren. Payroll of uitzenden, zelf doen, samen doen of uitbesteden, het kan allemaal.

Wil je meer weten over easystaffer? Bekijk hier hoe de easystaffer jou kan helpen bij het vinden van uitblinkers!

Kaarten winnen?

Op onze interactieve beurswand kun je als bezoeker van de Horecava gratis jouw vacature plaatsen. Wie weet loopt jouw toekomstige medewerker rond op de beurs! Zo niet, dan vinden we vast via andere wegen de juiste medewerker. Tijdens de Horecava geven we alle vacatures online extra aandacht.

Wil jij ook graag laten inspireren door alles dat met de horeca te maken heeft? Bezoek ons op het trendLAB in hal 6. Heb je nog geen kaarten? Houd onze Facebook- en LinkedInpagina in de gaten, want we geven iedere dag kaarten weg!

Zien we je op het trendLAB in hal 6?