easyworx logo
  1. over easyworxover easyworx

Groei mogelijk maken voor iedere onderneming

Ondernemers helpen groeien, daar staan wij voor. Een team van specialisten en jarenlange ervaring versterkt door vier digitale platformen. Of je nu een ondernemer, manager, zzp’er of intermediair bent, ervaar het gemak van onze flexibiliteit!

Hoe het begon

In 2002 begonnen wij als één van de eersten met payrolling in Nederland. Klein begonnen en hard gegroeid door pionieren, hard werken en ondernemerschap. Dat kenmerkte ons de afgelopen jaren, waardoor we zijn uitgegroeid naar een grote speler op de flexmarkt.

De wereld om ons heen is in rap tempo veranderd. Technologische ontwikkelingen maken online steeds meer mogelijk en de politiek voert drastische wijzigingen in de wetgeving door. Wij bewegen niet alleen mee, wij lopen voorop. Vandaag zijn wij easyworx, aanbieder van complete staffing oplossingen. Specialist in de flexmarkt en een vooruitstrevende HR-partner voor zowel kleine als grote organisaties. Meer dan 25 jaar ervaring gebundeld met de nieuwste technieken en volledig compliant. Een vooruitstrevende hr-tech partner.

Ondernemingen laten groeien

Talent is onmisbaar voor een organisatie om succesvol te kunnen zijn en blijven. Om door te groeien naar de volgende stap. Easyworx weet dat het vinden van geschikt talent én het goed beheren van personeel niet altijd makkelijk is voor organisaties. In sommige gevallen kan dit zelfs de bottleneck zijn in het zetten van de volgende stap. De huidige veranderingen in de samenleving hebben dit niet makkelijker gemaakt. Steeds meer werkzoekenden vinden online hun weg naar werk via nieuwe digitale platformen. Wij helpen dit talent de juiste weg te vinden en te boeien door innovatieve oplossingen aan te bieden.

“Wij vinden dat het tijd is dat ook de werkgevers hun talent gaan vinden via digitale platformen. Dit is tenslotte waar de werkzoekenden zich bevinden.”

Easyworx zet innovatieve platformen in om dit talent te werven, maar ook te bergen. Innovatieve oplossingen die inspelen op de veranderingen in onze samenleving, veranderingen in ons sociale gedrag en politiek-juridische veranderingen. Oplossingen die talent naar de juiste plek brengen en ze daar houden.

Menselijke aandacht

Belangrijk in een digitale wereld vinden wij persoonlijke aandacht. Binnen een markt waar het draait om menselijk kapitaal, kun je niet zonder het menselijke aspect. Daarom staat menselijke aandacht bij ons centraal. Onze medewerkers staan altijd klaar om je persoonlijk te woord te staan. Zo krijg je altijd een eigen aanspreekpunt en kun je bijvoorbeeld altijd bij ons terecht voor individueel advies.

Wij hebben voor iedere klant een passende oplossing. Of je nou een startende mkb’er bent, een grootzakelijke (internationale) organisatie of intermediair, bij easyworx helpen wij je met alle HR-gerelateerde vraagstukken. Een passende oplossing voor iedereen!

Ambities

Door het aanbieden van innovatieve oplossingen helpen wij organisaties bij het behalen van hun doelen. Wij willen dat het vinden van het geschikte talent niet meer de bottleneck moet zijn voor een organisatie om door te kunnen groeien. Door het aanbieden van flexibele staffing oplossingen kunnen organisaties hun doelen weer behalen. Dit is waar wij iedere dag voor gaan.

“Wij streven ernaar de grootste staffing expert van Nederland te worden middels vooruitstrevende staffing-tech.”

Waarom werken met easyworx?

Waarom werken met easyworx

Onze certificeringen

GC

Generic Certificate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tincidunt libero metus, et tincidunt leo sagittis eu. In at porta libero, sit amet dictum tortor. Fusce ac ante efficitur lorem aliquam pharetra. Sed non pretium tellus. Phasellus turpis velit, pellentesque vitae nisl non, semper tincidunt orci. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Donec fringilla, neque quis tempus tempus, lorem lacus aliquam metus, ac faucibus tellus ligula sed enim. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Integer pharetra viverra elit ut tempor.

Generic Downloads

Dummy PDF File