easyworx logo
  1. over easyworxover easyworx

Groei mogelijk maken voor iedere onderneming

Ondernemers helpen groeien, daar staan wij voor. Een team van specialisten en jarenlange ervaring versterkt door vier digitale platformen. Of je nu een ondernemer, manager, zzp’er of intermediair bent, ervaar het gemak van onze flexibiliteit!

Hoe het begon

In 2002 begonnen wij met payroll select als één van de eersten met payrolling in Nederland. Klein begonnen en hard gegroeid door pionieren, hard werken en ondernemerschap. Dat kenmerkte ons de afgelopen jaren, waardoor we zijn uitgegroeid naar een grote speler op de flexmarkt.

De wereld om ons heen is in rap tempo veranderd. Technologische ontwikkelingen maken online steeds meer mogelijk en de politiek voert drastische wijzigingen in de wetgeving door. Wij bewegen niet alleen mee, wij lopen voorop. Wij zijn easyworx, aanbieder van complete staffing oplossingen. Specialist in de flexmarkt en een vooruitstrevende HR-partner voor zowel kleine als grote organisaties.

Ondernemingen laten groeien

Talent is onmisbaar voor een organisatie om succesvol te kunnen zijn en blijven. Om door te groeien naar de volgende stap. Easyworx weet dat het vinden van geschikt talent én het goed beheren van personeel niet altijd makkelijk is voor organisaties. In sommige gevallen kan dit zelfs de bottleneck zijn in het zetten van de volgende stap. Steeds meer werkzoekenden vinden online hun weg naar werk via nieuwe digitale platformen. Wij helpen dit talent de juiste weg te vinden en te boeien door innovatieve oplossingen aan te bieden.

“Wij vinden dat het tijd is dat ook de werkgevers hun talent gaan vinden via digitale platformen. Dit is tenslotte waar de werkzoekenden zich bevinden.”

Easyworx zet innovatieve platformen in om dit talent te werven, maar ook te bergen. Innovatieve oplossingen die inspelen op de veranderingen in onze samenleving, veranderingen in ons sociale gedrag en politiek-juridische veranderingen. Oplossingen die talent naar de juiste plek brengen en ze daar houden.

easyworx staffing B.V. | KvK 75915073 |  BTW NL860439884B01

easyworx flex B.V.  | KvK 76626784 | BTW NL860710361B01    

easyworx zzp B.V. | KvK 75915022 | BTW NL860439859B01

easyworx services B.V. | KvK 75915065 | BTW NL860439872B01

easyworx horeca B.V. | KvK 75914964 | BTW NL860439823B01

Kom jij bij ons werken?

Voor onze beide labels, easyworx en payroll select, zoeken we mensen met juiste skills om onze klanten en medewerkers nu én in de toekomst goed te helpen met hun vraagstukken. Kijk hier voor alle vacatures en laat iets van je horen!

Waarom werken met easyworx?

Waarom werken met easyworx