easyworx logo
  1. personeel gezochtpersoneel gezocht

Personeel gezocht

Personeel gezocht voor jouw bedrijf? Bij easyworx kun je terecht voor het vinden van geschikt voor jouw onderneming. Van personeel in het onderwijs tot aan de techniek: wij werken voor diverse branches. Wij bieden diverse tools aan die je kunt gebruiken om nieuwe personeel te vinden. Of het nou gaat om een fulltime of parttime kandidaat of een uitzendkracht: alles kan, de keuze is aan jou.

Personeel gezocht? Wij helpen je graag!

Goed personeel vinden voor jouw bedrijf? Het draagt bij aan het succes van jouw onderneming. Of er nou een personeelslid weggaat, waarvoor je een nieuwe kandidaat moet vinden, of je op zoek bent naar een nieuw personeelslid in verband met groei: er zijn altijd wel redenen om nieuw personeel nodig te hebben. Wij weten maar al te goed hoe belangrijk het is dat je goed personeel in dienst hebt. Wij helpen je graag als je op zoek bent naar personeel.

Werknemers zoeken?

Als je op zoek gaat naar personeel dan kun je via onze tool easystaffer eenvoudig personeel werven en aannemen. Via easystaffer kun je jouw vacatures aanbieden om snel personeel te vinden. Denk goed na over wat je precies in jouw vacature wilt benoemen. Wat houdt de functie precies in? Zijn er diploma’s of ervaring nodig om de functie te beoefenen? Zomaar een aantal vragen die je kunt stellen om zo een vacature op te stellen. Door een compleet beeld te geven van wat de functie inhoudt, weet diegene die de vacature leest goed wat er verwacht wordt. Maak er overigens niet een te langdradig verhaal van: het moet natuurlijk wel lekker leesbaar zijn, anders haken mensen af.

Selectie

Staat jouw vacature online? Dan is het wachten op reacties van potentieel geschikte kandidaten. Bij easyworx werken diverse recruiters die alle geschikte kandidaten naar je doorsturen. Je kunt zelf bepalen of je de kandidaat wilt spreken, afwijzen of misschien al wel wilt aannemen. Uiteraard kun je zelf de gesprekken voeren, maar het is ook mogelijk om dit aan ons uit te besteden.

Iemand gevonden?

Heb je een kandidaat gevonden die matcht bij jouw bedrijf? Dan kun je dit doorgeven zodat de vacature offline wordt gehaald. Bij het aannemen van personeel heb je de mogelijkheid om te kiezen voor payrollen, uitzenden of het zelf in dienst nemen. Benieuwd wat het meest gunstig uitpakt? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

Personeel gezocht? Wij werken graag met je samen!

Zoek personeel als er iemand weggaat of wanneer jouw bedrijf groeit en je behoefte hebt aan een nieuwe werknemer. Door een vacature te plaatsen via easystaffer met de tekst "wij zoeken personeel" of "gezocht: personeel" bereik je een grote doelgroep die je niet via je eigen kanalen kunt bereiken. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.