easyworx logo
  1. personeel gezocht-rotterdampersoneel gezocht-rotterdam

Personeel gezocht in Rotterdam

Ben je voor jouw bedrijf in Rotterdam of omgeving op zoek naar nieuw personeel? Er zijn diverse manieren om aan nieuw personeel komen. Doordat wij flink veel ervaring hebben met het werven van goed personeel, kunnen wij je vertellen hoe je die juiste werknemer vindt die perfect past in jouw team. Personeel gezocht in Rotterdam? Wij bieden jou de totaaloplossing!

Personeel gezocht in Rotterdam? Zo helpen we je!

Als je op zoek bent naar nieuw personeel dan hoef je hier niet onnodig veel tijd aan te besteden. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je een goede vacature opstelt, maar wat betreft het plaatsen van de vacature hoef je niet moeilijk te denken. Met onze recruitment tool easystaffer maken wij het mogelijk om eenvoudig jouw vacatures te beheren. Daarnaast beschikt onze tool over de optie om de vacatures te delen via diverse vacaturebanken en social media. Zo worden jouw vacatures via diverse kanalen gedeeld, met maar een paar klikken op de knop.

Vind een geschikte kandidaat

Wanneer jouw vacature online staat dan kun je via het handige dashboard eenvoudig de reacties beheren. Het is ook mogelijk om het selecteren van de kandidaten aan onze recruiters over te laten. Zij sturen diverse kandidaten naar je door en je kunt dan zelf beslissen of je de kandidaat wilt spreken, afwijzen of wilt aannemen. Je kunt zelf de gesprekken houden, maar wij kunnen dit ook voor je doen.

Gefeliciteerd met je nieuwe werknemer!

Is het gelukt om een geschikte werknemer te vinden? Dan kun je dit aan ons doorgeven zodat de vacature offline wordt gehaald. Als je het personeelslid wilt aannemen dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor payrollen, uitzenden of het zelf in dienst nemen. Wil je weten wat het beste voor jou uitpakt? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

Meer weten over personeel gezocht in Rotterdam?

Personeel gezocht in Rotterdam? Wij van easyworx staan voor je klaar en helpen je verder zodat je personeel kunt vinden voor jouw bedrijf in Rotterdam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.