easyworx logo
  1. personeel gezocht-utrechtpersoneel gezocht-utrecht

Personeel gezocht in Utrecht

Personeel gezocht in Utrecht? Voor jouw onderneming in Utrecht is het belangrijk om goed personeel in dienst te hebben, want alleen zo kun je groeien en kan je jouw klanten zo goed mogelijk bedienen. Ben je op zoek naar nieuw personeel? Omdat iemand weggaat of omdat jouw bedrijf groeit? Via easyworx vind je snel en eenvoudig goed personeel.

Personeel gezocht in Utrecht? Wij helpen je graag!

Heb je niet te veel tijd om je bezig te houden met het zoeken van personeel in Utrecht? Dan hebben we goed nieuws: via easyworx kun je in een korte tijd goed personeel vinden, zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent. Onze speciale recruitment software zorgt ervoor dat je efficiënt je vacatures kunt plaatsen en beheren. Daarnaast is het mogelijk om jouw vacatures te delen via diverse vacaturebanken en social media. Zo hoef je niet onnodig veel tijd te besteden aan het delen van jouw vacatures.

Vind een geschikte kandidaat

Wij bieden flexibele oplossingen aan, zodat je flexibel kunt doorgroeien. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de kandidaten selecteren, maar is het ook mogelijk om alles uit te besteden aan ons. Dit houdt in dat onze recruiters op zoek gaan naar de perfecte match voor jouw bedrijf. Indien gewenst kunnen wij zelfs de gesprekken voeren met de kandidaten. Hoe fijn is dat?!

Payrollen, uitzenden of zelf in dienst nemen?

Heb je een werknemer gevonden die voldoet aan jouw wensen en eisen? Dan kun je dit aan ons doorgeven zodat de vacature offline wordt gehaald. Voor het aannemen van de werknemer is het mogelijk om te kiezen voor payrollen, uitzenden of het zelf in dienst nemen.  Het verschilt per situatie wat voor jou het meest gunstig is. Wij geven je hier graag advies in, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

  Meer weten over personeel gezocht in Utrecht?

Personeel gezocht in Utrecht? Wij van easyworx staan voor je klaar en helpen je verder zodat je personeel kunt vinden voor jouw bedrijf in Utrecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!