easyworx logo
  1. personeel gezocht-zutphenpersoneel gezocht-zutphen

Personeel gezocht in Zutphen

Personeel gezocht in Zutphen? Voor jouw eigen onderneming in Zutphen is het belangrijk om goed personeel in dienst te hebben. Mocht er een huidig personeelslid weggaan of mocht je in verband met groei op zoek zijn naar nieuw personeel dan kunnen wij je bij easyworx helpen. Wij helpen je om op een effectieve en efficiënte manier personeel te zoeken voor jouw onderneming.

Personeel gezocht in Zutphen? Wij helpen je graag!

Wanneer je op zoek gaat naar nieuw personeel in Zutphen is het belangrijk om goed na te denken over de vacaturetekst. Wat houdt de functie precies in? Moet een kandidaat beschikken over ervaring en diploma’s? Het is belangrijk om dit te communiceren, want alleen zo trek je de juiste kandidaten aan. Wanneer je de vacature hebt geplaatst is het belangrijk om je vacatures te beheren. In ons dashboard van easystaffer zie je in één oogopslag welke kandidaten er al hebben gereageerd op jouw vacature.

Vind een geschikte kandidaat

Wij weten hoe belangrijk het is om genoeg aandacht te besteden aan het vinden goed personeel. Heb je hier echter zelf niet zoveel tijd voor of wil jij je liever focussen op andere belangrijke punten binnen jouw organisatie?  Onze recruiters gaan voor jou aan de slag om de perfecte kandidaat te vinden. Onze lijntjes zijn kort en daarom houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk dat wij de gesprekken voeren met de kandidaten.

Payrollen, uitzenden of zelf in dienst nemen?

Heb je eenmaal een kandidaat gevonden die je wilt aannemen? Dan is het een aanrader om dit aan ons door te geven, want dan kan de vacature offline gehaald worden. Daarbij is het belangrijk om te weten dat je wat betreft het aannemen van een werknemer kunt kiezen uit payrollen, uitzenden of het zelf in dienst nemen. Het verschilt per situatie wat voor jou het meest gunstig is. Wij geven je hier graag advies in, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.  

Meer weten over personeel gezocht in Zutphen?

Personeel gezocht in Zutphen? Wij van easyworx staan voor je klaar en helpen je verder zodat je personeel kunt vinden voor jouw bedrijf in Zutphen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!