easyworx logo
  1. personeel vinden-hoogseizoenpersoneel vinden-hoogseizoen

Vind eenvoudig personeel tijdens het hoogseizoen

Het hoogseizoen komt er weer aan. IJssalons openen hun deuren, campings worden weer bezet en de terrassen stromen vol. Als ondernemer ligt er voor jou een grote uitdaging om de planning weer rond te krijgen. Maar personeel vinden en aannemen, dat kost vaak veel tijd. Kan dat niet eenvoudiger?

Voor veel ondernemers is het dicht krijgen van de planning in het hoogseizoen een flinke klus. Het is lastig om personeel te vinden en het inschakelen van een uitzendbureau is vaak heel duur. Daarnaast kost het je vaak veel tijd om vakantiekrachten aan te nemen en te verlonen. Gelukkig is er een passende oplossing!

Personeel nodig? Het kan makkelijker met easystaffer!

De easystaffer is een gratis tool die jou helpt met het vinden en aannemen van personeel. Heb je hierbij hulp nodig bij het vinden van vakantiekrachten? Met één klik op de knop schakel je onze hulp in. Heb je een kandidaat gevonden? De medewerker kan je inzetten als payroll- of uitzendkracht of je kunt de medewerker zelf in dienst nemen. Samen bepalen we welke werkwijze bij jou past!

Hoe werkt easystaffer?

  1. Je deelt de vacature via je eigen dashboard

  2. Met één klik op de knop deel je jouw vacature op vacaturebanken en op social media. Liever gebruik maken van drukwerk? Ook dat kun je gratis aanvragen!

  3. Alle sollicitaties zie je in één handig overzicht.

  4.  Kandidaat gevonden? Wij zorgen voor het contract, de correcte inschaling en uitbetaling.

Easystaffer is er dus voor alle ondernemers die op zoek zijn naar een efficiënte manier om personeel te vinden én te houden. Easystaffer vergemakkelijkt het vinden van de juiste medewerkers en regelt daarna alles. Van contract tot loonbetalingen en afdrachten van premies en belastingen. Je bepaalt zelf hoe je werkt en betaalt daardoor nooit te veel.

Wil jij ook de kracht van easystaffer uitproberen?