easyworx logo
  1. personeel wervenpersoneel werven

Personeel werven

Personeel werven is iets wat niet onderschat moet worden. Het is belangrijk dat er personeel bij jouw bedrijf werkt dat past in het bedrijf en het team. Daarom is het belangrijk dat je op een strategische manier te werk gaat als het gaat om personeel werven. Wil je een groot bereik genereren met jouw vacature? Wij helpen je hier graag bij!

Personeel werven? Dit kun je doen!

Er zijn verschillende manieren om personeel te werven. Zo kun je bijvoorbeeld een oproep doen via social media of je eigen website. Wil je nou graag nog meer mensen bereik? Wij van easyworx helpen je hier graag bij. Wij reiken handvaten aan zodat je efficiënt en effectief personeel kunt werven. Via onze recruitment tool easystaffer kun je diverse vacatures online zetten waar mensen op kunnen reageren. Via het dashboard zie je in één oogopslag wie er op de vacature hebben gereageerd en of er een geschikte kandidaat tussen zit.

Een zo’n compleet mogelijk beeld

Als je een vacature online zet dan wil je natuurlijk wel dat alleen mensen reageren op de vacature die ook daadwerkelijk passen in het plaatje. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de vacaturetekst. Geef aan om wat voor een functie het gaat, wat het dienstverband is en of er diploma’s en ervaring nodig is. Door een zo’n compleet mogelijk beeld te geven, weet de lezer of hij of zij inderdaad geschikt is om te reageren op de functie. Zo is het minder snel zo dat zomaar iedereen reageert op de functie.

Selectie

Heb je een vacature online gezet? Dan is het wachten op reacties van potentieel geschikte kandidaten. Bij easyworx werken verschillende recruiters die alle geschikte kandidaten naar je doorsturen. Daarbij heb je zelf in de hand of je de kandidaat wilt spreken, afwijzen of misschien al wel wilt aannemen. Natuurlijk kun je zelf de gesprekken voeren, maar het is ook mogelijk om dit aan ons uit te besteden. De keuze is aan jou voor het werven van personeel.

Personeel werven? Wij werken graag met je samen!

Voor de werving van personeel kunnen wij dus zeker een helpende hand aanbieden. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over hoe wij te werk gaan en wat je van ons kunt verwachten.