easyworx logo
  1. recruitment softwarerecruitment software

Recruitmentsoftware

Het snel vinden van een geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacature, hoe doe je dat? Dit is iets wat veel bedrijven of organisaties zich afvragen. Dit kan voornamelijk het geval zijn wanneer het niet meteen lukt om via de eigen kanalen goed personeel te vinden. Dankzij recruitment software is het mogelijk om snel en eenvoudig personeel te vinden dat past in jouw team. Van onderwijs tot aan techniek: onze software is geschikt voor diverse branches.

Recruitment software vinden

Als je online op zoek gaat naar recruitment software dan kan het zo zijn dat je diverse recruitment software wilt vergelijken. Als dit het geval is dan kun je ook zeker easystaffer meenemen in het proces. Easystaffer is geen normaal recruitmentsysteem, maar gaat een stapje verder dan alle andere software recruitment systemen. Allereerst is het voor iedereen eenvoudig om de recruitment software te gebruiken. In een paar minuten zet jij eenvoudig en snel een vacature op waar mensen op kunnen reageren. Daarnaast geldt dat je jouw vacatures eenvoudig kunt delen met diverse vacaturebanken of social media. Efficiënt, want zo hoef je niet dit één voor één los te plaatsen. Verder geldt dat wij niet alleen de software aanbieden, maar ook dat wij ons kunnen ontfermen over het selecteren van geschikte kandidaten. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om gesprekken te voeren met de kandidaten. Kortom: voor een totaaloplossing ben je bij ons helemaal aan het juiste adres.

Online dashboard

Vind je het belangrijk om in één oogopslag inzichtelijk te krijgen wie er reageren op jouw vacatures? Wij vinden een efficiënte werkwijze net zo belangrijk als jij en daarom hebben we onze recruitment software zo ingericht dat je op een effectieve manier jouw vacatures kunt beheren en bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden van recruitment software?

Ben je na het lezen van dit artikel ook benieuwd geworden naar onze recruitment software easystaffer? Wij vertellen je graag meer over onze software en laten dit graag aan je zien. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!