easyworx logo
  1. recruitmenttoolsrecruitmenttools

Recruitmenttools

Hoe vind je in een korte tijd goed personeel voor jouw bedrijf? Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf een vacature online te zetten op jouw website en social media, maar er zijn een hoop andere manieren om personeel te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van recruitment tools waardoor je snel en eenvoudig een geschikte werknemer vindt. Bij easyworx kun je een recruitmenttool gebruiken waar je jouw vacatures in kunt beheren.

Recruitmentplatform

Wij van easyworx weten hoe belangrijk goed personeel is. Tegenwoordig zijn er heel veel recruitmentwebsites waar je gebruik van kunt maken. Wat ons recruitmentplatform easystaffer nou zo uniek maakt? Doordat wij beschikken over de juiste kennis en veel ervaring hebben omtrent het personeel werven, hebben wij onze recruitmenttool zo ingericht dat het voor een werkgever heel eenvoudig is om een vacature online te plaatsen. Daarnaast geldt dat dat we nog een stapje verder gaan dan dat. Een team van recruiters gaat voor jouw organisatie aan de slag en geeft aan jou door welke kandidaten er geschikt zijn voor de openstaande functie. Indien wenselijk kunnen wij zelfs de gesprekken voeren.

Online dashboard

Onze recruitmenttool is zo ingericht dat je op een effectieve manier jouw vacatures kunt beheren. Met één klik op de knop deel je jouw vacature in een selectie van landelijke vacaturebanken en op social media. Middels het online dashboard kun je alle sollicitaties in één overzicht bekijken. Zo kun je dus efficiënt in één oogopslag zien wie er op jouw vacature heeft gereageerd.

Meer weten over de mogelijkheden van recruitmenttools?

Al veel bedrijven en organisaties ervaren het gemak van onze recruitmenttool easystaffer. Wil je ook zelf weten wij voor jou kunnen betekenen? En vooral: hoe we je snel kunnen helpen aan goed personeel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek, bespreken je wensen en vertellen je wat we voor je kunnen betekenen.