easyworx logo
  1. werkgeverwerkgever

Groeien met de juiste mensen om je heen

De juiste mensen op de juiste plek, waar en wanneer dit voor jou uitkomt. Dit geeft je als organisatie de ruimte om te groeien. Dankzij de inzet van technologie en vakkundige specialisten helpen wij jou snel en eenvoudig aan de juiste kandidaat. Benieuwd hoe jij tijdig de juiste mensen in kunt zetten?

Payroll

Je hebt zelf een geschikte kandidaat gevonden en wil deze bij ons op de loonlijst zetten. Wij nemen alle administratieve, financiële en juridische zaken over. Jouw medewerker krijgt tijdig en correct uitbetaald, volgens de juiste cao of bedrijfseigen regeling.

Payroll image

Uitzenden

Het werven, selecteren en plaatsen van geschikte kandidaten is een lastig en tijdrovend proces. Jij bepaalt waar en wanneer je een uitzendkracht nodig hebt en schakelt ons gemakkelijk in om de rest te regelen. Dankzij de inzet van slimme technieken bieden wij dit voor zeer aantrekkelijke tarieven aan!

Uitzenden

Hulp bij werven

Wij maken het jou makkelijk om zelf jouw medewerkers te vinden. Heb je een vacature open staan, maar lukt het niet om deze in te vullen? De juiste mensen op de juiste plek, dat is waar wij jou bij kunnen helpen. Via easystaffer schakel je onze hulp in met één klik op de knop.

Werving & Selectie

Inhouse recruitment

Een team van recruiters die alleen voor jouw organisatie werken, maar toch de flexibiliteit van het werken met een uitzendbureau behouden. Deze ideale combinatie is mogelijk met inhouse recruitment (ook wel RPO genoemd). Wij zorgen voor een dedicated team van recruitment experts én regelen de personeelsadministratie.

Inhouse recruitment

Wij maken uitblinkers beschikbaar voor iedereen

Bij easyworx geloven we dat iedereen een uitblinker is zolang hij of zij maar op de juiste plek zit. Wij werven en selecteren niet alleen medewerkers maar gaan op zoek naar uitblinkers. Talent dat past bij jou als organisatie, talent dat kan uitblinken.

Hoe wij werken

Slide 1 of 4
  • Gespecialiseerd icon

    Gespecialiseerd

    Vakkundige en ervaren specialisten staan dagelijks voor je klaar.

    Iedere branche stelt andere eisen aan het werven en bergen per branche. Onze brancheteams weten precies waar zij op moeten letten bij de werving, selectie, contractering en verloning van personeel binnen jouw branche. Het zit in ons DNA om altijd proactief met jou mee te denken over passende oplossingen.

Onze mogelijkheden

Talent bereikbaar maken. Dat is waar wij voor staan. Door het combineren van digitale oplossingen met een persoonlijke aanpak zijn uitblinkers dichterbij dan ooit. De mogelijkheden en oplossingen bij easyworx gaan verder dan alleen een aantal standaard pakketten. Wij denken graag mee en bieden op basis hiervan een passend advies. Laat ons weten wie je bent!

Midden- en kleinbedrijf icon

Midden- en kleinbedrijf

Lees meer over de oplossingen voor ondernemers die hun personeel goed geregeld willen hebben, maar vooral tijd willen overhouden voor hun core business.

Lees meer
Grootzakelijke organisatie icon

Grootzakelijke organisatie

Lees meer over de oplossingen voor organisaties waarbij het slim en efficiënt organiseren van flexibele arbeid een uitdaging is.

Lees meer

Onze specialisten gaan graag met jou aan de slag voor een passende oplossing.

Neem contact op