easyworx logo
  1. werkgeverwerkgever
  2. intermediair

Backoffice dienstverlening voor intermediairs

Intermediair

Als intermediair wil jij je graag focussen op het werven, selecteren en plaatsen van de juiste kandidaten. Maar soms kom je hier eigenlijk bijna niet aan toe door de vele administratieve taken. Kies ervoor om je backoffice (wab-compliant) uit te besteden, bespaar tijd en groei zo verder als intermediair!

Wat wij doen?

Groei mogelijk maken voor iedere intermediair. Dat is waar wij voor staan. Jij focust je op je core business en wij zorgen dat de rest goed geregeld wordt. Of je nu een grote intermediair bent met een groot medewerkersbestand, of dat je nu net voor jezelf begint. Hoe wij jou kunnen helpen? Dat bepaal je zelf! We kunnen je ontzorgen bij de volgende onderdelen:

Slide 1 of 10
  • Verloning icon

    Verloning

Een eigen uitzendbureau starten

Sta je op het punt om een eigen uitzendbureau te starten? Door je backoffice uit handen te geven hoef jij je geen zorgen meer te maken over financiële vraagstukken zoals bijvoorbeeld je cashflow. Bovendien behoud je altijd je eigen gezicht, merk en uitstraling. Met easyworx start je vandaag nog!

Onze oplossingen

Een samenwerking met easyworx betekent meer dan alleen hulp en advies bij je backoffice zaken. Wij begrijpen dat jij als intermediair je klanten zo goed mogelijk wilt kunnen bedienen. Bekijk onze innovatieve software die jou als intermediair helpt nog meer te groeien.

easyoffice logo

Als je ervoor kiest om je backoffice uit te besteden, wil je zeker weten dat dit zorgvuldig gebeurt. Dat je voldoet aan de wetgeving en dat je medewerkers goed worden behandeld. Die zekerheid biedt easyoffice. Met behoud van je eigen merk en uitstraling.

Meer over easyoffice
flexplein logo

Werk je met meerdere recruitmentpartijen, maar kunnen zij niet altijd tijdig leveren? Met flexplein tap je in op een groot netwerk van onafhankelijke uitzendondernemers. Samen vormen we het grootste digitale uitzendbureau van Nederland. De lokale intermediairs hebben soms net die geschikte kandidaat zitten waar jij al lange tijd naar op zoek bent. Wij regelen niet alleen alle communicatie, maar ook eenduidige contractering, uitbetaling en facturering. Je hebt slechts één aanspreekpunt!

Meer over flexplein