easyworx logo

Zelf werven of uitbesteden? Jij kiest!

Midden- en kleinbedrijf

Openstaande vacatures? Als ondernemer wil je deze het liefst zelf vervullen. Lukt het niet om dé geschikte medewerker te vinden? Dan helpen wij je graag! Met één klik op de knop schakel je onze hulp in. Kandidaat gevonden? Dan kies je eenvoudig voor payrolling, uitzenden of de kandidaat zelf in dienst nemen.

Waarom werken met easyworx?

Slide 1 of 4
 • candidates

  Slimme technieken én ervaren recruiters verhogen je slagingskans om de geschikte kandidaat te vinden

 • Flexibel icon

  Je krijgt de flexibiliteit om zelf te kiezen hoeveel wervingskracht je inzet. We werken met een laag basistarief en aanvullende diensten

 • management-software

  Gemakkelijk en snel overzicht met behulp van onze talent management software

 • candidates-select

  Zelf iemand gevonden? Dan kies je gemakkelijk voor payroll, uitzenden of de medewerker zelf in dienst nemen.

Ondernemen zonder risico’s

Kies voor de inzet van flexibel personeel voor jouw onderneming en laat de werkgeversrisico’s aan ons over. Easyworx verzorgt alles rondom urenregistratie, ziekteverzuim en salarisuitbetaling. Hiermee ben je verzekerd van goed personeel zonder direct een hoop risico’s te lopen. Laat je bedrijf groeien met flexibel personeel!

Win tijd om te doen waar je goed in bent met

easystaffer logo

Personeel vinden? Dat lukt je vaak wel. Als het (te) lang duurt schakel je hulp in, maar over het algemeen blijven jouw vacatures niet maandenlang onvervuld. Het werven en aannemen van personeel kost je wel vaak veel tijd. Dat is straks verleden tijd! De easystaffer maakt het werven en aannemen van jouw personeel nóg makkelijker.

Meer over easystaffer