easyworx logo
  1. werkgeverwerkgever
  2. werkgever

Groeien met de juiste mensen om je heen

Werkgever

De juiste mensen op de juiste plek, waar en wanneer dit voor jou uitkomt. Dit geeft je als organisatie de ruimte om te groeien. Dankzij de inzet van technologie en vakkundige specialisten helpen wij jou snel en eenvoudig aan de juiste kandidaat. Benieuwd hoe jij tijdig de juiste mensen in kunt zetten?

Slide 1 of 4
  • Payroll image

    Payroll

Wij maken uitblinkers beschikbaar voor iedereen

Bij easyworx geloven we dat iedereen een uitblinker is zolang hij of zij maar op de juiste plek zit. Wij werven en selecteren niet alleen medewerkers maar gaan op zoek naar uitblinkers. Talent dat past bij jou als organisatie, talent dat kan uitblinken.

Onze mogelijkheden

Talent bereikbaar maken. Dat is waar wij voor staan. Door het combineren van digitale oplossingen met een persoonlijke aanpak zijn uitblinkers dichterbij dan ooit. De mogelijkheden en oplossingen bij easyworx gaan verder dan alleen een aantal standaard pakketten. Wij denken graag mee en bieden op basis hiervan een passend advies. Laat ons weten wie je bent!

Midden- en kleinbedrijf logo

Lees meer over de oplossingen voor ondernemers die hun personeel goed geregeld willen hebben, maar vooral tijd willen overhouden voor hun core business.

Meer over Midden- en kleinbedrijf
Grootzakelijke organisatie logo

Lees meer over de oplossingen voor organisaties waarbij het slim en efficiënt organiseren van flexibele arbeid een uitdaging is.

Meer over Grootzakelijke organisatie